Waarom D'RAN?

Vanaf oktober 2017 biedt Survivalrunners D'RAN! je de gelegenheid om in een prima sfeer een hele mooie sport te beoefenen.

Contactinformatie
  • Postadres: Roggestraat 8, 7161 EN Neede
  • Trainingslocatie: Kronenkamp 10, 7161 HE Neede
  • info@dranneede.nl

Informatie over combi-lidmaatschap

Als je al lid bent van Sportclub Neede

Combi-abonnement
Ben je lid van Sportclub Neede en wil je in de periode dat het voetbalspel stil ligt toch lekker blijven sporten? Dan is het combi-abonnement bij D’RAN! wellicht iets voor jou!

Dit abonnement, geldig tijdens de periode van de winterstop en de zomerstop in enig jaar, kost voor leden van Sportclub Neede slechts € 25. Hiervoor kun je 3 maanden sporten in één jaar. Daarbij komt nog het lidmaatschap van de Survivalrunbond Nederland ad. € 17,50 per jaar. In verband met de verzekering is voor leden van Survivalrunners D’RAN! Neede het lidmaatschap van de SBN verplicht. Als houder van een combi-abonnement kun je gedurende de zomerstop en in de winterperiode, totaal gedurende 12 weken, meedoen met de trainingen van D’RAN!

De eerste trainingen die je volgt zullen basistrainingen zijn waarbij de technieken worden aangeleerd. Heb je deze eenmaal goed onder de knie dan kun je ook vrij trainen op andere tijden dat het sportpark geopend is. Enthousiast geworden? Meld je aan via de website van D’RAN! Vermeld jouw lidmaatschapsnummer van Sportclub Neede bij de aanmelding.

Nog geen ervaring?

Maak gratis kennis met de sport

Als je nog geen ervaring met survivalrun hebt ben je welkom om voorafgaand aan je lidmaatschap een ‘basistraining survivalruntechnieken’ te volgen. Tijdens deze gratis training leer je de beginselen van survivalrun. Wil je deze uitdagende sport leren kennen? Stuur ons een bericht dat je langs wilt komen om een training van D’RAN! mee te maken. Een ervaren survivalrun-atleet zal je tijdens deze training begeleiden en je de basistechnieken leren.


Lidmaatschap betalen?

Alle betalingen verlopen via automatische incasso

SURVIVALRUN TRAINEN IN NEEDE

Sporten op de mooie locatie van Sportclub Neede

ONBEPERKT TRAINEN

Onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de club

GRATIS KENNISMAKING MET DE SPORT

Maak een afspraak om het mee te maken