Waarom D'RAN?

Vanaf oktober 2017 biedt Survivalrunners D'RAN! je de gelegenheid om in een prima sfeer een hele mooie sport te beoefenen.

Contactinformatie
 • Postadres: Roggestraat 8, 7161 EN Neede
 • Trainingslocatie: Kronenkamp 10, 7161 HE Neede
 • info@dranneede.nl

Jeugd van Survivalrunners D'RAN! Neede

De jeugdcommissie is er speciaal voor de jeugdleden

Gezamenlijk deelnemen aan wedstrijden
De Jeugdcommissie van D’RAN wil ervoor zorgen dat jeugdleden gezamenlijk kunnen deelnemen aan wedstrijden. Hierbij leggen wij uit hoe de commissie wil regelen dat jeugdleden samen kunnen lopen en hoe wij de organisatie rondom de wedstrijden willen coördineren.

Helaas is het op dit moment (nog) niet mogelijk om deelnemers allemaal tegelijk in te schrijven. Dit zal iedereen dus zelf moeten regelen:

 • Schrijf uw kind in bij de survivalbond (SBN) voor een run via survivalrunbond.nl. Bij het inschrijven worden de inschrijfkosten door uzelf rechtstreeks aan de organiserende vereniging betaald.
 • Geef bij het inschrijven duidelijk aan dat uw kind lid is van D’RAN en graag samen wil lopen met de andere leden.
 • Geef direct aan de jeugdcommissie via inschrijvingen@dranneede.nl door dat u uw kind heeft ingeschreven.
 • De Jeugdcommissie neemt contact op met de organisatie van de run om jeugdleden van D’RAN samen in dezelfde startgroepen te laten lopen.
 • Natuurlijk is het leuk en gezellig als we met z’n allen naar de betreffende run rijden. Geeft u alstublieft aan of u naar de run rijdt en hoeveel plekken u eventueel over heeft, zodat we weten of er wellicht plek is voor een kind of begeleider die zelf geen auto heeft.

Stuur, zodra u uw kind heeft ingeschreven, een mail aan inschrijvingen@dranneede.nl met de volgende gegevens:

 • Naam kind
 • Naam run + hoeveel kilometer
 • Telefoonnummer van één van de ouders/verzorgers (ICE)
 • Geef aan of u naar de run rijdt en hoeveel plekken u over heeft

Vervolgens houden wij u als ouders op de hoogte van vertrektijden en andere praktische zaken met betrekking tot de run. Wij zorgen ervoor dat er per run twee à drie begeleiders / trainers van D’RAN aanwezig zijn. Wij wijzen erop dat deelname aan een run altijd op eigen risico is en dat D’RAN op geen enkele wijze verantwoordelijk is.

Via het mailadres inschrijvingen@dranneede.nl kunt u nu meteen ook aangeven of u door ons op de hoogte wilt worden gehouden van runs die op het programma staan. U krijgt dan tijdig van ons te horen waar er een run plaatsvindt en wanneer de inschrijving geopend is.

D'RAN! op Facebook
Ook via Facebook houden we iedereen op de hoogte van het laatste nieuws.

Vraag gerust!
Als je iets wilt weten, dan kun je dat altijd aan ons vragen. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom! Wil je helpen? We kunnen best wat hulp gebruiken. Laat het ons weten. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.
Mailen kan ook: ons algemene mailadres is jeugd@dranneede.nl, maar mailen naar inschrijvingen@dranneede.nl is ook prima!


SURVIVALRUN TRAINEN IN NEEDE

Sporten op de mooie locatie van Sportclub Neede

ONBEPERKT TRAINEN

Onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de club

GRATIS KENNISMAKING MET DE SPORT

Maak een afspraak om het mee te maken