Waarom D'RAN?

Vanaf oktober 2017 biedt Survivalrunners D'RAN! je de gelegenheid om in een prima sfeer een hele mooie sport te beoefenen.

Contactinformatie
  • Postadres: Roggestraat 8, 7161 EN Neede
  • Trainingslocatie: Kronenkamp 10, 7161 HE Neede
  • info@dranneede.nl

Vertrouwens Contact Persoon (VCP)

Annemarie Kouters is de Vertrouwens Contact Persoon van onze vereniging

Annemarie Kouters is al jaren actief betrokken bij diverse Neede (sport)verenigingen. Zo is zij ook VCP van Sportclub Neede en de Needse Gymnastiek vereniging en voor velen van “Survivalrunners D’RAN!” geen onbekende. Een VCP fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. De VCP biedt een luisterend oor, geeft raad en verwijst door voor geschikte hulp. De Vertrouwens Contact Persoon is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. De VCP is er voor leden die te maken hebben met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag en hier met iemand over willen spreken.

WIL JE HAAR SPREKEN?
Je kunt Annemarie bellen, sms'en of whatsappen: 06 2088 8131. Zonodig kan ook contact worden opgenomen met het vertrouwenspunt van NOC*NSF via 0900 2025 590.

Annemarie is ons eerste opvang/aanspreekpunt binnen Survivalrunners D’RAN! Zij is in staat om onafhankelijk het onderwerp sociale veiligheid en seksuele intimidatie binnen de vereniging te presenteren en uit te dragen. Annemarie heeft diverse cursussen gevolgd van het NOC*NSF. Binnen het NOC*NSF heeft zij een adviseur die haar in haar functie kan bijstaan.
(lees meer informatie over vcp...)


SURVIVALRUN TRAINEN IN NEEDE

Sporten op de mooie locatie van Sportclub Neede

ONBEPERKT TRAINEN

Onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de club

GRATIS KENNISMAKING MET DE SPORT

Maak een afspraak om het mee te maken