Waarom D'RAN?

Vanaf oktober 2017 biedt Survivalrunners D'RAN! je de gelegenheid om in een prima sfeer een hele mooie sport te beoefenen.

Contactinformatie
  • Postadres: Roggestraat 8, 7161 EN Neede
  • Trainingslocatie: Kronenkamp 10, 7161 HE Neede
  • info@dranneede.nl

Kleding en schoenen bij survivalrun

Algemene informatie over de kleding en schoenen

Welke kleding is handig?
Een veelgehoorde vraag en het antwoord is ook niet voor iedereen hetzelfde. De schoenen zijn meestal trail-schoenen. Dat zijn schoenen die bescherming bieden en de grip geven die je nodig hebt om de meest uitdagende trainingen en wedstrijden tot een goed einde te brengen. Het zijn relatief stevige schoenen met een goed profiel om in de natuur vooruit te komen. Ze zijn zeker niet waterdicht want het water zal er sowieso in komen en het is fijn als het water er ook weer zo snel mogelijk uit gaat! Merken en types die worden gezien zijn Salomon Speedcross, Brooks Cascadia, Inov-8 X-Talon, Asics Runnegade, Reebok All Terrain. Iedere sporter heeft zo zijn of haar voorkeur.

Voor de onderste helft van het lichaam gebruiken de meeste survivalrunners sokken die in ieder geval de enkel geheel bedekken en een lange tight, liefst zonder ritsjes, zakjes en andere opsmuk. Bij het klimmen is bescherming van de benen wel fijn. Het touw en het hout kan schuren en met de juiste kleding heb je daar geen, of in ieder geval minder snel, last van.

Voor het bovenlichaam stem je de kleding vooral af op de temperatuur. Het bestaat uit een shirt met lange of korte mouw en indien gewenst een thermoshirt met lange of korte mouw eronder. Voor iedereen is het persoonlijk wat als prettig wordt ervaren en het is daarom ook een kwestie van opletten bij andere atleten, vragen naar tips en uitproberen wat je wel en wat je niet fijn vindt. Met koud en nat weer is het in ieder geval belangrijk dat je meerder laagjes kleding draagt en een hoofdbedekking.

Ieder lid van D’RAN! krijgt één shirt van de vereniging. Daarnaast kunnen de leden een tight, jasje of extra shirt aanschaffen via de vereniging. Deze zijn aantrekkelijk geprijsd, en steunen de clubkas.

Wil je meer weten over het aanschaffen van de kleding van D'RAN? Stuur een bericht naar Wenke Beusink (kleding@dranneede.nl) en zij neemt dan contact met je op.

SURVIVALRUN TRAINEN IN NEEDE

Sporten op de mooie locatie van Sportclub Neede

ONBEPERKT TRAINEN

Onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de club

GRATIS KENNISMAKING MET DE SPORT

Maak een afspraak om het mee te maken